Без сериозно напрежение е преминало Вечното дерби в неделя между отборите

...
Без сериозно напрежение е преминало Вечното дерби в неделя между отборите
Коментари Харесай

Без сериозно напрежение е преминало Вечното дерби, според МВР

Без съществено напрежение е минало Вечното дерби  в неделя сред тимовете на ПФК " Левски " и ПФК " ЦСКА " на Националния стадион " Васил Левски ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.  

От началото на футболната среща досега са арестувани 28 души - осем за владеене на наркотични субстанции, двама за неразрешени предмети, двама нападателни, един за непокорство на полицейско разпорежда и 15 за носене на пиротехника. 11 от тях са малолетни, а четирима - малолетни.

Към момента няма съществени нарушавания на публичния ред и по улиците в региона и в посоките на евакуиране на почитателите на двата тима. Съгласно предварителния проект, след привършване на мача на територията на стадиона са били забавени последователите на победилия тим до отдръпването на противниковите почитатели. 
 Полицията откри ракети и димки на стадион „ Васил Левски “ преди Вечното дерби
Полицията откри ракети и димки на стадион „ Васил Левски “ преди Вечното дерби

Предстои обзор на камерите, с цел да се откри кой и по кое време ги е оставил там

Ангажимент по защитата на реда на спортната среща имаха частни охранителни компании,  а столичните служители на реда са били в подготвеност да се намесят при зародила нужда.

Припомняме, че преди мача полицията откри осем огромни ракети и голям брой димки с дистанционно управление, които са били конфискувани. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР